Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen…

Het gesprek ging over paniek, i.v.m. een situatie waarin ik onmacht voelde. Na het gesprek voelde ik me rustiger, had ik meer overzicht. Ik zou je zeker aanraden als coach. 

Anoniem

Ik had geen verwachtingen, ik ging er open in. We hebben besproken: het gevoel hebben van overspoeld worden door emoties. Ik vond het gesprek: nuttig, verhelderend, uitdagend en mooi. Ik gebruik de ademhalingsoefening en daardoor heb ik minder vaak buikpijn gehad. Ik heb je al bij anderen aangeraden als coach. 

Kim

Wil het geen probleem noemen, meer een vraag: hoe word ik bewust van mijn emotie? Door een vergelijk met een andere emotie situatie, voelde ik herkenning van wat ik niet meer wil.

Anoniem

Ik ben open het gesprek ingegaan en wou graag weten waarom soms een bepaald gevoel continu weer opspeelt. 

Ik vond het gesprek verhelderend, gelijkwaardig en ontspannen.

Opgemerkte verandering na het gesprek: minder druk op het keel en borstgebied (opluchting).

Ik zou je aanraden omdat je toegankelijk bent en vertrouwen uitstraalt

Tineke

Ik ging er vrij blanko in omdat ik niet precies wist wat emotiecoaching inhield. Mijn manier van handelen heb ik inzicht in gekregen. Ik vond het gesprek verhelderend.

Zou je mij als coach aan anderen aanraden?
Zeker. Ine is rustig, open en toegankelijk.

Anoniem

Ine creëert een hele veilige omgeving. Ze geeft me het gevoel echt te luisteren en stelt verrassende en diepgaande vragen. Hierdoor heb ik hele mooie inzichten gekregen.

Dankjewel Ine.

Kim

Intervisiegenoot Emotiecoaching

Hé Ine, ik dacht, even met je delen. Ik zag je maandag en ik bracht mijn druk op de borst in…. Zeker 4-5x per dag een onrustig gevoel daar met angst. Tja. Het lijf is een raar mechanisme en jouw coaching is super krachtig. Want ik heb het nadien nog 1x gehad. Wanneer mag ik weer?

Nuchter, to-the-point, je gaat niet mee in het verhaal. Heerlijk!

Anoniem

Er kwam later vandaag nog heel veel los, lichamelijk was ik vanmiddag echt als een dweil dus vanochtend was voor mij een ontlading waardoor de spanning in m’n lijf wat los kwam ofzo…?

Ik vind dat je het heel goed hebt gedaan, heel knap hoe je luistert, observeert en doorvraagt en tot de kern kunt komen👏🏻👏🏻👏🏻

Het heeft mij veel inzicht gegeven. Hoe moeilijk het ook voor me was. Door jou voel ik me gehoord 😄

Bedankt!

Anoniem

vrijheid

In drie stappen naar rust & ruimte:

 1. Rust in je hoofd  

 2. Meer energie  

  3. Zingeving

Afspraak maken

Jouw gegevens

Ine Bakker

Ine Bakker

Emotiecoaching

Franeker | Friesland